DNA KONING NIEUWENDIJK
Koning Nieuwendijk Koning Nieuwendijk is al 30 jaar actief in de export van bloemen en planten we zijn een betrouwbare partner op het gebied van inkopen verpakken en transport klaar maken. We beleveren klanten in verschillende Europese landen zoals Nederland, Denemarken, zweden, Duitsland, Engeland, polen, Cyprus enz. Onze klanten bestand bestaat uit bloemen winkels, tuincentra, groothandel en retailers.

Onze inkopers weten wat er zich op de markt afspeelt en proberen een zo goed mogelijk product in te kopen we zijn een organisatie met zeer korte lijnen, waardoor we snel en efficiƫnt kunnen inspelen op een veranderde markt situatie. Een van de grote veranderingen zijn de webshops ook wij bieden u de mogelijkheid om via onze webshop. te bestellen / kopen. Door de live foto's krijgt u een goed beeld wat u koopt. Bij ons is iedereen betrokken bij een snelle afhandeling van de ingekochte producten, waardoor de bloemen en planten snel op weg kunnen naar de klant.
Heeft u speciale wensen (barcodes, inhoesen, prijs labelen, enz) alles behoort in overleg tot de mogelijkheden. Kortom ons team. staat klaar om u te helpen.
Bloemen

Wij kopen onze bloemen op de Bloemenveilingen van Flora Holland in Aalsmeer en Naaldwijk. Maar ook direct bij kwekers in binnen- en buitenland. Onze inkopers bezoeken regelmatig kwekers en zijn altijd geïnteresseerd in samenwerkingsverbanden om onze klanten kwaliteit en exclusiviteit te bieden. Daarnaast kunt u eenvouding een bestelling plaatsen via onze webshop. Heeft u nog geen login? Meld u dan aan. Klik hier. Wilt u meer informatie? Neem contact op met een van onze inkopers. Klik hier.

Planten

Wij hebben een mooi planten assortiment. Steeds meer bloemen winkels, tuincentra, groothandel en retailers kopen bij ons. Het assortiment is groot en de prijs scherp. Direct bij de kweker of van de klok. Bestellen is heel eenvoudig en kan eventueel met de webshop. Heeft u nog geen login? Meld u dan aan. Klik hier. Wilt u meer informatie? Neem contact op met een van onze inkopers. Klik hier.

Webshop
Demo Webshop
 
Aanmelden
Team
Koning Nieuwendijk Team